2009. november 25., szerda

Igen! El lehet dobni sok évet, szépséget és szeretetet. Vannak ilyen nők akiknek nem számít semmi.De van férfi akinek számít minden,mert ő érte áldozott nem keveset azért, hogy boldoggá tegye.De úgy látszik ez nem elég.Az ember kér a másiktól valamit és nem teljesítik, és mikor rá kérdeznek akkor csend van és az akaratosság jön elő megint. Csak az a szomorú, hogy miért nem lehet az igazat mondani és nem más apró dologgal elő állni és ezért befejezni egy kapcsolatot. Elnézést a női nemtől,tisztelet a kivételnek de sajnos a tapasztalataim mind ezt mondatják velem.

2009. november 19., csütörtök

Igen az igazságra. Nagyon rossz érzés fogja el az embert mikor az ok, az igazi ok nem az ami valójában. Ez bizonyos hatásokat vált ki sz emberből és képes csalni azért, hogy a másikra tereje a gyanút és át tudjon menni támadásba. Ez az úgynevezett piszkos munka. Úgy hogy itt már nincs más megoldás mint, hogy szét kell menni. Ilyen könnyen el lehet dobni több év szépségét és szeretetét.

2009. november 13., péntek

Sajnos ilyen esetekben derülnek ki olyan dolgok amire az ember eddig oda se figyelt. Pld. mikor valamelyik félnek meg változnak a szokásai. Igen! Ezek árulkodó jelek! És itt jönnek be azok a mocskosnak nevezett cselekedetek a mely segítségével kénytelen az ember rájönni az igazságra.

2009. november 12., csütörtök

Nehéz az élet.

Bizonyos dolgokon az embernek át kell esnie ahoz, hogy belássa nem minden ember képes úgy élni, hogy elfogadja a másik hibáit. Ez velem már többször előfordult.A második házasságom ment tönkre most és bizony ezt tapasztalom.Mindenkinek vannak hibái, de valahol el kell tudni fogadni ezt egy párkapcsolatban. Ha nem tudunk kompromiszumot kötni akkor nincs kapcsolat.Ennek lenni kell.